Met Passie

Passie voor taal

Ha, fijn dat je er bent.

Dit is Luverei, de plek waar luisteren en verwoorden samenkomen in boeiende tekst.

Ik geef woorden aan jouw verhaal.

In de vorm van een creatief schrijfproject, zoals een boek of verhalenreeks. Of als online tekst, voor jouw bedrijfspagina bijvoorbeeld.

Missie

1

Luisteren

Schrijven begint met luisteren. Naar jou en jouw drijfveren, dromen en verlangens. Naar anderen. Jouw publiek, bezoekers, de lezers. Alleen op die manier kom je tot de kern. En daar draait het natuurlijk allemaal om. Gelukkig luister ik graag, ook tussen de regels door. Zo komen we er samen altijd uit. Zelfs als je (denkt dat je) nog niet precies weet waar je heen wilt.

2

Verwoorden

Luverei ben ik dus niet alleen: jouw boodschap, ideeën en wensen vormen de basis van de teksten die ik schrijf. Die basis verdient het om zorgvuldig verwoord te worden. Met aandacht, plezier en een flink vleugje liefde.

3

Boeien

Jouw verhaal. En mijn passie voor taal. Ik vind het een fantastische combinatie. Immers, wat jij doet komt ook niet zomaar uit de lucht gevallen. Je bent gedreven, gepassioneerd. Net als ik. Precies dat maakt dat we samen anderen kunnen inspireren. Een boeiende tekst wordt op die manier onvermijdelijk.


Ik luister graag tussen de regels door.

Een boeiend verhaal is het logische resultaat
van écht luisteren en gepassioneerd verwoorden.

Kop thee?

Een kennismakingsgesprek is uiteraard vrijblijvend en op een moment van je tijd na, geheel kosteloos.
Ik ontmoet je graag. Stuur me een bericht om een afspraak te maken.
Tot ziens!