Voor jou

Schrijven

Staat er nog niets op papier? Geen letter in Word? Of kom je niet verder dan wat steekwoorden? En dat terwijl je wél een verhaal te delen hebt.

Meer informatie
Ik schrijf jouw tekst van A tot Z. Bijvoorbeeld voor je bedrijfspagina, blog of jouw persoonlijke verhaal. We beginnen bij het begin:

1. Eerst bepalen we de opdracht. Wat is jouw doel? Ik stel vragen om het beeld compleet te maken.

2. Dan maak ik een offerte, die stuur ik je toe. Na jouw startsein ga ik direct voor je aan de slag.

3. Je ontvangt de tekst binnen de afgesproken termijn, vaak al eerder.

4. Jouw feedback is van grote waarde. Eventuele aanpassingen doe ik graag.

5. Tja, en dan volgt de factuur. Gelukkig weet je precies wat jou te wachten staat. Ik doe alleen aan leuke verrassingen, beloofd.

Corrigeren & Redigeren

Je hebt een tekst. Jouw verhaal staat zwart op wit. Maar dan. Komt de boodschap wel goed over? Klopt alles grammaticaal? En hoe bereik je lezers?

Meer informatie

Stuur me jouw tekst voor correctie en redactie. Bijvoorbeeld een verslag, boek, blog, brief of producttekst:

1. Eerst bepalen we de opdracht. Zodra ik jouw tekst ontvangen heb stuur ik je een offerte.

2. Na jouw startsein begin ik direct met corrigeren redigeren. De tekst wordt helemaal geoptimaliseerd.

3. Je ontvangt de nieuwe tekst binnen de afgesproken termijn, vaak al eerder.

4. Heb je vragen over de wijzigingen? Stel ze gerust, ik beantwoord ze graag.

5. Tja, en dan volgt de factuur. Gelukkig weet je precies wat jou te wachten staat. Ik doe alleen aan leuke verrassingen, beloofd.

Gratis tekstadvies

De juiste woorden voor jouw verhaal, het is nogal wat. Misschien weet je niet precies wat je nou eigenlijk écht wilt zeggen. Of je weet het heel goed, maar wat er uit jouw pen komt lijkt er in de verste verte niet op.

Misschien is taal niet jouw ding, heb je last van een chronisch gebrek aan tijd, weet je niet waar te beginnen, hoe te stoppen of wil je gewoon helemaal zeker weten dat jouw  verhaal van hoofdletter tot punt klopt, dat het de juiste lezers bereikt én beweegt.

Laat me weten waar jij naar op zoek bent, dan help ik je op weg. Ik kijk met je mee, geef tips en laat je weten wat ik eventueel voor jouw verhaal kan betekenen.

Abonnement

Houd jij een blog bij of wil je dat gaan doen? Of heeft jouw bedrijf veel nieuws te delen? Veranderen jouw producten vaak of heb je te maken met veel correspondentie, bijvoorbeeld in de vorm van standaardmails?

Vaak is het delen van een verhaal geen eenmalige kwestie. Meestal zelfs.

Natuurlijk wil je telkens weer hoogwaardige content. Jouw verhaal verdient ten slotte altijd sterke teksten in een herkenbare stijl, met een boodschap en uitstraling die keer op keer naadloos aansluiten op jouw unieke boodschap en het juiste publiek.

Als je zo frequent teksten nodig hebt zijn losse opdrachten, offertes en mailtjes over en weer niet bepaald waar je op zit te wachten. Een abonnement zorgt voor rust en regelmaat. Voor jou, het verhaal én je lezers.

Heb je een goed verhaal, maar mis je de juiste woorden?
Ik help je graag op weg in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contactformulier

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Jouw verhaal verdient de juiste woorden, een heldere stem die jouw publiek bereikt én inspireert. Luverei helpt jou die stem te vinden met schrijf- en redigeerwerk. Door aandachtig te luisteren, met zorg te verwoorden en vol passie te boeien. Geef jouw verhaal de woorden die het verdient. Laat van je horen!

Contact

E-mail sara@luverei.nl
Telefoon 06 20996290

KvK 71507671
Btw-id NL002281312B61