Luverhaal

Interview met de dierenexpert: Amber achter Amber
Amber

Dit is Amber de dierenexpert. Amber laat zichzelf zien en van zich horen. Hoe meer ze vertelt, hoe nieuwsgieriger haar fans. Zo werkt dat met betrokkenheid. Onlangs had ik het geluk om bij Amber aan te mogen schuiven voor een interview. In ruil voor mijn vragen kreeg ik eens zoveel antwoorden. Dat was me een partij inspirerend!

Amber vertelde over haar staan in het leven, en hoe dat bepalend is voor haar ondernemerssucces. Over haar liefde voor dieren en de logische ontwikkeling van haar expertise. Ze deelde haar ideeën over zelfwaardering, verwondering, klein beginnen en groots dromen. Over kennis en onwetendheid, tegenslag en volharding, maar vooral over inspiratie, positieve energie!

Interview op film

Mensen die Amber al een poos volgen weten dat Amber altijd aan staat. Er is immers geen moment van de dag waarop ze zich niet op de een of andere manier inzet voor het welzijn van honden en hun baasjes. Zie je haar niet online, dan is ze wel offline aan het trainen, coachen en begeleiden. En wanneer Amber een nieuwe cursus aanbiedt, straalt daar van alle kanten de liefde vanaf en de zeeën van tijd die ze er overduidelijk in heeft gestoken. Je zou je haast afvragen of Amber misschien meer uren in een dag heeft zitten dan de rest van ons. Hoe ze die uren dan ook nog eens allemaal nuttig lijkt te besteden is al helemaal een raadsel.

De vragen die Ambers fans instuurden ter voorbereiding op het interview zijn dan ook veelal gericht op haar – ogenschijnlijk – oneindige energie. Amber beantwoordde ze stuk vol enthousiasme en het interview vloog voorbij.

september 2020, interview met Amber

In de kern

In alle woorden, de antwoorden én de vragen, leer je Amber kennen. Soms is wat iemand zegt namelijk niet half zo duidelijk als wat onuitgesproken is. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor Amber. Je merkt het ongetwijfeld zelf ook wanneer je met volledige aandacht luistert naar degene tegenover je. Tussen de regels door krijg je als luisteraar allemaal cadeautjes van karakter en gemoed. Andersom zend je net zo goed voortdurend cadeautjes je omgeving in, zelfs als luisteraar.

Wanneer je na zo’n gesprek of interview van wederzijdse giften terugblikt, vorm je er een beeld van op basis van zowel de woorden als de overige signalen. Die combinatie geeft de ervaring iets extra’s. Zoveel extra’s soms, dat de rode draad ineens veel duidelijker naar voren komt dan je tijdens het spreken nog voor mogelijk hield. De kern is dan in minder woorden te vatten en krijgt een nog duidelijkere stem.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een goed verhaal, maar mis je de juiste woorden?
Ik help je graag op weg in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Jouw verhaal verdient de juiste woorden, een heldere stem die jouw publiek bereikt én inspireert. Luverei helpt jou die stem te vinden met schrijf- en redigeerwerk. Door aandachtig te luisteren, met zorg te verwoorden en vol passie te boeien. Geef jouw verhaal de woorden die het verdient. Laat van je horen!

Contact

E-mail sara@luverei.nl
Telefoon 06 20996290

KvK 71507671
Btw-id NL002281312B61