Ha, fijn dat je er bent

Dit is Luverei,

de plek waar luisteren en verwoorden samenkomen in boeiende tekst. Ik geef woorden aan jouw verhaal.
In de vorm van een creatief schrijfproject, zoals een boek of verhalenreeks. Of als online tekst, voor jouw bedrijfspagina bijvoorbeeld.

Luisteren

Schrijven begint met luisteren. Naar jou en jouw drijfveren, dromen en verlangens. Naar anderen. Jouw publiek, bezoekers, de lezers. Alleen op die manier kom je tot de kern. En daar draait het natuurlijk allemaal om. Gelukkig luister ik graag, ook tussen de regels door. Zo komen we er samen altijd uit. Zelfs als je (denkt dat je) nog niet precies weet waar je heen wilt.

j

Verwoorden

Luverei ben ik dus niet alleen: jouw boodschap, ideeën en wensen vormen de basis van de teksten die ik schrijf. Die basis verdient het om zorgvuldig verwoord te worden. Met aandacht, plezier en een flink vleugje liefde.

j

Verwoorden

Boeien

Jouw verhaal. Mijn passie voor taal. Ik vind het een fantastische combinatie. Immers, wat jij doet komt ook niet zomaar uit de lucht gevallen. Je bent gedreven, gepassioneerd. Net als ik. Precies dat maakt dat we samen anderen kunnen inspireren. Een boeiende tekst wordt op die manier onvermijdelijk.

Heb je een goed verhaal, maar mis je de juiste woorden?
Ik help je graag op weg in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contactformulier  Jouw verhaal verdient de juiste woorden, een heldere stem die jouw publiek bereikt én inspireert. Luverei helpt jou die stem te vinden met schrijf- en redigeerwerk. Door aandachtig te luisteren, met zorg te verwoorden en vol passie te boeien. Geef jouw verhaal de woorden die het verdient. Laat van je horen!

  Contact

  E-mail sara@luverei.nl
  Telefoon 06 20996290

  KvK 71507671
  Btw-id NL002281312B61