Luverhaal

Een kijkje in de keuken van Verbouwkosten

Sinds oktober krijg ik maandelijks een kijkje in de keuken van Verbouwkosten B.V. Bij ieder bezoek valt het me weer op hoe modern en efficiënt hun spreekwoordelijke kookkamer is. Tegelijkertijd blijft de Verbouwkosten-keuken herkenbaar en vertrouwd. Het is het stabiele, centrale punt van waaruit alle vernieuwing wordt aangestuurd. Ze hebben zo’n typische keuken met karakter die tegenwoordig de must is van ieder huis.

Keukenplank van Verbouwkosten.com.

Droomwoningen realiseren

En laat dat nou net zijn waarin Verbouwkosten B.V. zich specialiseert: het bouwen en verbouwen van een unieke droomwoning mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Of het nu gaat om die keuken met karakter, een luxueuze badkamer, lik verf of duurzame isolatiemaatregelen, het twaalfkoppige team weet raad.

De verbouwtool

Die raad laat zich zien op verschillende manieren. In de eerste plaats is er de verbouwtool, een handige en uitgebreide rekenhulp voor (ver)bouwers op ieder niveau. Het enige wat je als gebruiker hoeft te doen is invullen wat je wilt. De zorgvuldig uitgewerkte formules in het systeem worden dan in werking gezet. Je ziet meteen wat de beoogde verbouwing of jouw bouwplan gaat kosten. Achter de schermen wordt continu hard gewerkt om de berekeningen actueel te houden. Ondanks de veranderingen in de markt blijft de tool zo betrouwbaar en accuraat.

Gratis verbouwadvies

De tweede manier waarop Verbouwkosten B.V. zijn bouwkundige kennis op vernieuwende wijze inzet, is door middel van uitgebreide, informatieve blogs. (Ja precies, daar mag ik me ook lekker mee bezighouden.) Alle nieuwste ins en outs worden behandeld. Wanneer je als bouwkundige offline opereert kun je per keer één bouwplan maken. Kartrekker van Verbouwkosten B.V. en bouwkundige Peter Viveen vond dat maar niets. Hij wilde veel meer mensen tegelijkertijd helpen. Zo gezegd, zo gedaan. Peter ging online.

Verbouwkosten en data-analyse

Op internet kun je namelijk ontzettend veel mensen tegelijkertijd van advies voorzien. En al helemaal als je dat slim aanpakt. Peter en zijn kompanen weten met behulp van data-analyse telkens de juiste onderwerpen aan te snijden. Bouwers en verbouwers krijgen daardoor altijd relevante informatie en handige tips.

Ondernemen met passie

De bevlogenheid waarmee het team dagelijks zoveel mogelijk mensen helpt vind ik bewonderenswaardig. Hoe goed het ook gaat en hoeveel droomhuizen er ook gerealiseerd worden, Verbouwkosten B.V. streeft altijd naar beter. Een nog uitgebreidere tool, completere vergelijkingen, betere manieren om kennis te delen, meer waarde voor minder geld en extra connecties om nóg meer mensen te helpen. Het is zomaar een greep uit de vele inspanningen die het team doet. En dat allemaal om het (ver)bouwers zo gemakkelijk en goed mogelijk te maken. Of, zoals ze zelf zeggen:

“Iedereen heeft recht op een betere en goedkopere droomwoning. Dat is onze missie.”

Grip op jouw verbouwkosten

Dus heb je toevallig (ver)bouwplannen? Weet dan dat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Goud geld betalen is ook niet nodig. In Den Bosch hebben ze het ei namelijk al uitgevonden en ze delen het nog graag ook. De keuken van Verbouwkosten B.V. is er een voor iedere (ver)bouwer.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een goed verhaal, maar mis je de juiste woorden?
Ik help je graag op weg in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Jouw verhaal verdient de juiste woorden, een heldere stem die jouw publiek bereikt én inspireert. Luverei helpt jou die stem te vinden met schrijf- en redigeerwerk. Door aandachtig te luisteren, met zorg te verwoorden en vol passie te boeien. Geef jouw verhaal de woorden die het verdient. Laat van je horen!

Contact

E-mail sara@luverei.nl
Telefoon 06 20996290

KvK 71507671
Btw-id NL002281312B61