Ha, fijn dat je er bent

Sara Mickers, tekstschrijver Luverei

Vertel me over jouw verhaal

Verhalen verbinden, maken los en geven energie. Ook jouw verhaal mag gehoord worden. Ik geef het graag de woorden die het zo verdient. In de vorm van een creatief schrijfproject, zoals een boek of verhalenreeks. Of als online tekst, voor jouw bedrijfspagina bijvoorbeeld. Vertel jouw verhaal en inspireer, want de wereld komt samen in taal.

Luisteren

Schrijven begint met luisteren. Naar jou en jouw drijfveren, dromen en verlangens. Naar anderen. Jouw publiek, bezoekers, de lezers. Alleen op die manier kom je tot de kern en daar draait het allemaal om. Gelukkig luister ik graag, ook tussen de regels door. Zo komen we er samen altijd uit, zelfs als je (denkt dat je) nog niet precies weet waar je heen wilt.

j

Verwoorden

Luverei ben ik dus niet alleen: jouw boodschap, ideeën en wensen vormen de basis van de teksten die ik schrijf. Die basis verdient het om zorgvuldig verwoord te worden. Ik vertel jouw verhaal met aandacht, plezier en een flink vleugje liefde.

j

Verwoorden

Inspireren

Jouw verhaal en mijn hart voor taal. Ik vind het een bijzonder mooie combinatie. Wat jij doet komt tenslotte ook niet zomaar uit de lucht gevallen. Je bent gedreven, net als ik. Precies dat maakt dat we samen anderen kunnen inspireren. Wat is jouw verhaal?

Heb je een goed verhaal, maar mis je de juiste woorden?
Ik help je graag op weg in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contactformulier

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Jouw verhaal verdient de juiste woorden, een heldere stem die jouw publiek bereikt én inspireert. Luverei helpt jou die stem te vinden met schrijf- en redigeerwerk. Door aandachtig te luisteren, met zorg te verwoorden en vol passie te boeien. Geef jouw verhaal de woorden die het verdient. Laat van je horen!

Contact

E-mail sara@luverei.nl
Telefoon 06 20996290

KvK 71507671
Btw-id NL002281312B61